Nogmaals Damascus, op naar Jordanie
Door: Hans en Tilly
Blijf op de hoogte en volg Hans en Tilly
02 Januari 2008 | Jordanië, Amman
Helaas vanochtend bleek Hans dan toch echt de griep te hebben en besloot hij om niet mee te gaan. Jammer want we gaan naar de Dode Zee.
Eerst nogt Jeresh bezocht, ook hier weer veel prachte overblijfselen van een Romeinse stad maar ik ben zo langzamerhand wel wat cultuur moe aan het worden. Het is allemaal zo mooi en indrukwekkend dat het hoofd overloopt. Daarna naar de Dode Zee, waar we heerlijk hebben liggen dobberen. Het is echt raar dat je in het water ligt maar niet kunt zwemmen, je benen komen steeds vanzelf weer boven. Aan de overkant kun je Israel zien liggen, we hebben uitzicht op de Olijfberg. Bij het wegrijden, het is dan donker zien we in de verte de lichtjes van Jericho.
Morgen gaan we op weg naar Petra, ik hoop dat Hans dan weer wat is opgeknapt. Veel liefs, Tilly
02 Januari 2008 - 20:17
Aron:
Hans beterschap! -
02 Januari 2008 - 20:35
Sarah En Alex:
He Hans en Til,
Wat vervelend dat Hans de griep heeft. Inderdaad hopen dat hij zich snel weer wat beter voelt. Krijgen jullie mijn mailtjes wel die ik stuur? Heel veel plezier in Petra!
Kus Sarah -
02 Januari 2008 - 21:10
Atse En Gerda:
Jammer Hans dat je ziek bent, hopenlijk knap je weer snel op want er valt nog wel wat te zien. We begrijpen het Tilly dat je 'cultuurziek' wordt, maak maar wel foto's want dan komen de indrukken later wel weer terug.
groeten Atse en Gerda -
03 Januari 2008 - 10:23
Ellie:
Hallo Hans en Tilly,
Wat vervelend dat Hans ziek is geworden. 'k Hoop dat hij snel weer opknapt en dat jullie nog wel kunnen genieten van jullie reis.
Groetjes, Ellie -
03 Januari 2008 - 10:26
Corrie:
een heel gelukkig nieuwjaar!!!!!!!!!
ik had al een smsje gestuurd maar je weet het nooit met mijn mobile telefoon cariëre.
wat jammer dat hans het ff moet afweten en ik hoop dat hij weer opgeknapt voor het prachtige Petra.
ik ben heel benieuwd hoe jullie dit vinden.
Cultuur moeheid hoord wel een beetje bij zo'n reis maar het is waar wat Atse schrijft, thuis komt het allemaal weer boven drijven via de foto's.
vandaag is het gevoelsmatig ontzettend koud[-8] dus is het raar dat jij daar in de rode zee drijft waarschijnlijk met een heerlijk zonnetje.
lieverds, nog ff genieten en dan over een paar dagen alweer naar huis.
Correi -
03 Januari 2008 - 14:09
Stan/rita:
Hoi wereldreizigers, Weten jullie zeker dat het griep is? Na mijn Dengue ervaring weet ik dat je soms een iets andere virus op kunt lopen dan het griepvirus? Hans, ik hoop dat je gauw weer opknapt, zo mis je de helft dat is toch zonde, Petra schijnt erg mooi te zijn, voorlopig worden er nog indrukken gestapeld, maar ik begrijp het gevoel dat het soms te veel is. Het is goed dat jullie schrijven, dan blijft er veel hangen en straks de foto's. Voor je het weet zit je op je eigen plee en lig je in je eigen bedje, geniet er dus nog maar even van. Liefs Rita. -
03 Januari 2008 - 21:18
Henk En Inge:
Jammer dat Hans ziek is. Hopelijk kanpt hij snel weer op Komt toch niet van die tostie uit dat smoezelige tentje he ?
Goede reis verder en blijven opletten hoor!! -
06 Januari 2008 - 12:31
Corrie:
ik weet niet of jullie dit nog lezen in Aman!!!!!!!!!!!!. wat een muts ben ik hé,
maar goed ik ben er ook morgen hoor.
als jullie geland zijn bel me dan mobiel ivb file. ik ben heel benieuwd naar julle verhalen.
tot morgen!!!!!!!!!!!!
Corrie